isai2.jpg (8157 bytes)


home   werkwijze   wie   achtergrond   coaching   Bliss Vibration   mogelijkheden    contact

    Bliss Vibration


Moeder (41 jaar) en vader (42 jaar)
van een zoon (11 jaar) en 2 dochters
(9 en 7 jaar)


"We vonden het een bijzonder mooie ervaring en kijken er ook allemaal met een goed gevoel op terug!
Leuk om te zien hoe de kinderen heel natuurlijk meebewegen in het proces.
Ze hebben alle drie als een roos geslapen.
We vonden de begeleiding liefdevol, warm en de ervaring samen enorm waardevol!"


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hierin komen alle passies van Jesse bij elkaar: het op een duidelijke, lichte en warme manier begeleiden van anderen in hun weg naar (meer) geluk, naar meer bliss Ťn haar eigen pad samen met haar lieve man Rogier en hun mooie dochter Laila.

Bliss Vibration is de richting binnen isai waarin de wens terugkomt, dat elk mens en elk gezin op aarde zich fijner voelt en zichzelf waardeert. Dat mensen zichzelf toestemming geven om van zichzelf te houden (een fijn gevoel/vibratie van binnen mogen ervaren) en daarnaast om het leven nog leuker te maken (naar bliss).

Dat ieder gezinslid keuzes mag maken, waardoor ieder meer geluk naar zichzelf toe kan trekken. Bliss Vibration biedt ervaringsrijke begeleiding voor het leven. Voor ouders en hun kinderen. Ook voor begeleiders van kinderen werkt het verrijkend om meer flexibel je eigen trilling, stemming van binnen te kunnen verhogen.

 Invloed op kinderen

Het belangrijkste is dat er steeds meer jonge kinderen zich fijn voelen, samen met hun ouders. Kinderen kunnen hun talenten (meer) laten leven, wanneer je als ouder meer naar je eigen innerlijke gevoelens en gedachten luistert en vertalen in het aanwezig zijn bij je kind(eren).
In hun jongste jaren van 0 tot 7 jaar wordt voor kinderen het meest bepaald hoe zij volwassen worden. Ook in de tijd tot ze 11-12 jaar zijn, worden ze nog steeds zeer veel beÔnvloed qua vibratie door hun omgeving. De wereld zal er zoveel mooier uit zien wanneer je als ouder vanuit “bliss vibration” je kind(eren) begeleid, omdat je als ouder je energetische vibratie (meer) flexibel kunt inzetten in verschillende situaties.

Kinderen zijn daadwerkelijk de toekomst en wanneer zij zichzelf kunnen en mogen ontplooien tot de mensen die ze zijn en daar plezier in mogen hebben, creŽren we met elkaar een vreedzame en liefdevolle wereld.

Op een diepere laag gaat het erom dat je als ouder je kinderen (meer) toestemming geeft om gelukkig(er) te zijn. Vanuit je verleden ben je als ouder soms minder vrij in je eigen bewegingen ten aanzien van je (ex) partner en naar je kind(eren) toe. Daarmee geef je onbewust/ongewild je kind(eren) een boodschap die het kind doet concluderen minder geluk te mogen aantrekken dan dat zij vanuit hun essentie doen.

Wil jij jouw leven en het leven van je kind(eren) op zo’n manier creŽren met een invulling waar jullie oprecht blij van worden?

Kijk naar de mogelijkheden van Bliss vibration op deze site en/of lees meer op www.blissvibration.com


www.isaivoorlichaamengeest.nl
jesse@isaivoorlichaamengeest.nl

 

Mw. Jesse van Tuijl, coach, counselor, trainer
Twaalfmorgenstraat 49, 5212 SN 's-Hertogenbosch

KVK ’s-Hertogenbosch


Roswebdesign © 2016
  zoekmachine marketing